logo
RNTV Live

Lecție de fair-play predată de Petrolul Ploiești

FwKEWfKWYAAFNRh
Ștefan Petre

Petrolul Ploiești a fost abia al doilea club din Superliga de fotbal a României care a transmis un mesaj de felicitare noii campioane, Farul Constanța.

După rivala Rapid București, care a publicat un mesaj chiar în seara victoriei spectaculoase cu FCSB (3-2 după ce constănțenii au fost conduși cu 3-2), care a dus titlul la Constanța, Petrolul a fost următoarea echipă care i-a felicitat public pe elevii lui Gheorghe Hagi.

La 21 de ore de la câștigarea campionatului de către Farul, Gazeta Sporturilor nota că doar aceste două echipe au adresat felicitări echipei care tocmai se încoronase campioană a României. Ulterior articolului GSP, FC Argeș a trimis o scrisoare Farului, iar cei de la FC Botoșani au scris și ei despre performanța „marinarilor” pe Facebook.

„FC Petrolul Ploiești felicită clubul Farul Constanța pentru performanța realizată prin câștigarea titlului de campioană națională, ediția 2022-2023.

Mult succes în continuare!” se arată pe site-ul oficial al Petrolului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor