logo
RNTV Live

Farul triumfă în stil spectaculos! Gică Popescu: “Cred că este o victorie meritată”

82fb614d-77df-43c7-8f07-0c4ca2af5125
Fălcescu Andreea

Farul Constanța se încoronează campioană a SuperLigii, sezonul 2022-2023! Echipa condusă de Gică Hagi a obținut o victorie remarcabilă în meciul disputat la Ovidiu împotriva FCSB, cu un scor de 3-2, chiar și după ce “roș-albaștrii” au avut un avantaj de 2-0.


Înaintea rundei finale din play-off, Farul se află în fruntea clasamentului, având un avans de patru puncte față de FCSB.

Farul Constanța adaugă al doilea titlu din istoria clubului în palmares, după cel obținut în 2017, atunci când echipa se numea Viitorul Constanța.

Președintele Farului, Gică Popescu (55 de ani), a subliniat că acesta a fost cel mai impresionant sezon din epoca modernă a primei ligi și că trofeul este meritat în întregime de către echipa din Constanța.

“Cred că am câștigat în seara aceasta așa cum am jucat întreg sezonul. Am făcut un meci senzațional, am revenit de la 0-2 la 3-2 contra uneia dintre cele mai bune echipe din Liga 1.

red că este o victorie meritată, mă gândesc la tot sezonul. Am condus 33 de etape acest campionat și era păcat să nu-l ducem la bun sfârșit. Cred că merităm acest trofeu.

Dacă am fi câștigat cu lejeritate, nu ar fi fost atât de spectaculos, cum a fost întreg sezonul. A fost cel mai bun și mai spectaculos sezon de când este Liga 1. Au fost cele mai bune meciuri în play-off, cred că spune mult despre evoluția pe care am avut-o în acest sezon.

La 0-2 am simțit dezamăgire, a fost foarte important golul pe care l-am marcat înainte de pauză. În repriza a doua am pus presiune și am câștigat.

Urmează petrecerea, mai avem un meci pe care îl vom juca cu respect, apoi urmează vacanța”, a declarat Gică Popescu.

Sursa: digisport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor