logo
RNTV Live

Lecția de baschet continuă, astăzi episodul Sibiu!

baschet sibiu
Cristian Anghelescu

Lecția de baschet continuă, astăzi episodul Sibiu!

Sala Transilvania din Sibiu a găzduit meciul dintre echipa gazdă, BC CSU 2 și CSM Ploiești, partidă contând pentru etapa a IV-a a Diviziei A de baschet masculin.

Meciul se anunța unul cu adevărat important întrucât era primul test în deplasare al noii echipe a Ploieștiului. În context, nu puțini erau cei care anunțau o primă înfrângere pentru trupa lui Cătălin Burlacu.

Înfrângerea, din fericire pentru trupa municipalității, nu numai că nu a venit dar – în urma unui joc de bună factură tehnică și, mai ales, spectaculară – s-a transformat într-o victorie fără dubii: BC CSU 2 Sibiu – CSM Ploiești 76-94 (41-50)!

Pentru că, la baschet – pentru cunoscători și nu numai! – o diferență finală de 18 puncte reprezintă echivalentul unui KO în nobila artă!

Angrenajele motorului

Ca și până la acest joc, motoarele echipei s-au dovedit a fi Burlacu și Santana. Extrem de preciși atât în apărare cât și pe faza ofensivă, cei doi au reușit împreună 29 de puncte.

Sprijinul celorlalți colegi, mult mai tineri, s-a dovedit consistent, veteranii fiind înlocuiți cu succes de mai multe ori în meci.

Astfel, căpătând încredere de la meci la meci, toți componenții lotului CSM-ului au punctat, fapt nerepetat până la acest joc!

Distribuția celor 94 de puncte ale CSM-ului

Elevii lui Cătălin Burlacu au strălucit în Sala Transilvania din orașul de pe Cibin, jocul practicat entuziasmând asistența.

Toți cei 12 baschetbaliști înscriși pe foaia oficială de joc au punctat. Iată cum arată distribuția celor 94 de puncte realizate: Santana (15), Burlacu (14), Topologeanu (11), Crăciun (10), C. Dumitru (9), M. Vrabie (9), Szijarto (6), Scărlătescu (6), Ad. Tudor (5), Carabulea (4), Bărbuceanu (3) şi Dragomir (2). Din cauza unor probleme medicale, Vlad Dogaru nu a putut evolua.  Pe sferturi, scorul a fost 20-25, 21-25, 12-25, 23-19.

Mâine de la ora 17:00, Burlacu &Co. vor disputa la Braşov meciul din etapa a V-a, cu formaţia locală CSU.

Informațiile au fost obținute prin amabilitatea lui Dacian Vanc, team-manager al echipei.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor