Lacrimi si durere pentru Graţiela Gavrilescu. Şi-a condus mama pe ultimul drum/ VIDEO

cautam-reporteri-republikanews

Lacrimi si durere pentru Graţiela Gavrilescu. Şi-a condus mama pe ultimul drum.

A fost cea mai grea zi din viaţa deputatei Graţiela Gavrilescu. A fost ziua când şi-a luat rămas bun pentru totdeauna de la mama sa. Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica Sfânta Treime din Ploiesti. I-au fost alături rude, oameni politici, primari din judeţ, reprezentanţi ai instituţiilor din Prahova şi președintele executiv PPUSL, Daniel Ionașcu.

În șase luni, fostul ministru al mediului și-a pierdut ambii părinți,

“Dumnezeu a vrut să îmi cheme și Mama lângă toți cei dragi și buni, care m-au ocrotit și m-au iubit necondiționat…Inima ei nu a mai rezistat după atâtea lacrimi și atât dor de Tata…Au avut o iubire și o viață de poveste! Am avut niște părinți minunați și, în adâncul sufletului, sper ca ei să fie deja, în spirit, împreună…Dumnezeu să o odihnească pe cea care mi-a dat viață și m-a învățat cum să mi-o trăiesc frumos!Te iubesc, Mama!”, a scris deputata pe Facebook.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de 9 preoţi, în frunte cu Protopopul Mihaiţă al Ploieştiului.

Patriarhul Daniel a transmis condoleanţe familiei prin intermediul Protopopului Mihaiţă al Ploieştiului.

lafesta

1 COMENTARIU

  1. Eu sânt de părere că , de vreme ce nu au ritualizat îngropăciunea cu un sobor de 42 + 1 preoți ( în frunte cu preafericitul ,, Ali ” the Grat White de la Peştera Muierilor ) , preacuvioasa nu o să ajungă în rai ! Şi la fel de ,, gravisimo ” , mâncarea + pachelele de la pomană nu au fost destul de grase , unde mai pui că faptul că ,, apa tare “… era slabă rău ; sf.Petru a zis că nu are cu ce să-şi curețe şi ungă cheia de la poarta raiului , pe care o ține legată cu sfoară sub sutană , şi pe care o arată doar evlavioaselor / pioaselor la vreme de spovedanie ( e cam ruginită şi dacă nu-i pomană ,, grasă , grasă , supergrasă”… inclusiv de Cotnari pentru a stinge tăriul , rămâne înțepenită-n broască/yală dintr-însa).
    Cu un sobor de 9 popi mi-am înmormântaz eu lăcusta bampiră pe care o dresasem să sară direct din parlament , la gâtul boborului ! Cum să tocmeşti doar un sobor încropit din doar 9 pochi , la aşa un eveniment unic în viață ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here