logo
RNTV Live

Se întâmplă toamna aceasta şi sunt vizaţi toţi absolvenţii din 2018 care nu au loc de muncă

absolvenţii bursa de toamnă Bursa de Toamnă a Locurilor de Muncă pentru Absolvenți/ sursă foto reporterntv.ro
Mihai Constantinescu

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Se întâmplă toamna aceasta şi sunt vizaţi toţi absolvenţii din 2018 care nu au loc de muncă.

Absolvenţii, promoţia 2018, au şansa în această toamnă să găsească un loc de muncă! AJOFM Prahova organizează specila pentru eiBursa Locurilor de muncă pentru absolvenţi”.

Aceasta se va desfăşura în data de 19 octombrie la nivel naţional. În Prahova va fi organizată atât în Ploieşti cât şi în Câmpina.

Absolvenţii diferitelor forme de învăţământ vor avea posibilitatea sa interacţioneze direct cu reprezentanţii firmelor, în vederea integrării pe posturile vacante oferite pe piaţa muncii, cu sprijinul specialiştilor din cadrul serviciul public de ocupare.

Agenţii economici care doresc să ia parte la bursa locurilor de muncă se pot adresa agenţiilor locale în raza cărora au sediul. Date de contact se pot vizualiza la http://www.anofm.ro/contacteaza-ne.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/fotodimineata-a-inceput-nefast-doua-accident-s-au-produs-la-primele-ore-ale-diminetii/

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor