logo
RNTV Live

La un pas de nenorocire! Pericole publice, libere pe străzi

Prahova a devenit o junglă. Poliţiştii, tot mai îngroziţi de ce găsesc pe şosele sursa foto Jurnal MM
Mihai Constantinescu

La un pas de nenorocire! Pericole publice, libere pe străzi Doar ieri au fost descoperite două astfel de cazuri.

Primul a fost depistat după ce s-a petrecut un eveniment rutier minor pe o stradă din municipiul Ploieşti.

Din primele verificări a reieșit faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Petrolului, la un moment dat ar fi efectuat un viraj către strada Bărcănești, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie.

Conducătorul auto, în vârstă de 42 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

Beat la volan

Tot ieri, 17 februarie, în jurul orei 22.40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Urlați, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, pe raza satului Măgula, un autoturism condus de un bărbat.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/majorarea-tarifului-la…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor