logo
RNTV Live

La SGU, ziua și contestația. Vezi ce se mai reclamă acum

SGU Ploiesti
rnews

Ziua și contestația. Cam asta se întâmplă la SGU (Serviciul de Gospodărie Urbană), o nouă contestație fiind depusă chiar astăzi. Semnatara, Maria Manuela Scarlat, reclamă hotărârea AGA prin care s-a dispus numirea unor persoane fizice în funcâia de administrator al societății.

Aceasta solicită, prin intermediul acestei contestații, anularea respectivei hotărâri și numirea acesteia în funcția de administrator.Maria Manuela Scarlat susține că nu au fost respectate criteriile de selecție, punctajele modificate, în momentul în care s-a hotârât numirea a cinci persoane ca făcând parte din Consiliul de Administrație, nefiind legale și temeinice.

Femeia solicită în scris celor din AGA admiterea contestației și anularea hotărârii 42/2017 prin numirea ei în funcția de administrator al SGU Ploiești.

Este a treia constestație depusă  în decurs de doar câteva zile în interiorul SGU. Prima a făcut referire la numirea membrilor în CA, pe motiv că nu au fost respectate condițiile cerute pentru participarea la concurs, iar cea de-a doua a făcut referire la selecția considerată netemeinică cu privire  la desemnarea funcției de administrator al societății.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor