logo
RNTV Live

La Ploiești taxele și impozitele locale nu vor crește în 2021. Reduceri pentru persoanele fizice și juridice afectate de criza economică generată de COVID

WhatsApp Image 2020-11-25 at 11.40.04
Mihai Constantinescu

La propunerea primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, consilierii locali PNL vor vota în următoarea ședință proiectul privind reducerea cu 20% a impozitului pe clădirile persoanelor fizice și juridice folosite în activități economice afectate de criza covid – 19.


”Deși traversăm o perioadă financiară dificilă, este de datoria noastră să venim în sprijinul cetățenilor și firmelor care au avut de suferit din punct de vedere economic din cauza crizei generate de coronavirus” susține primarul Ploieștiului.


Andrei Volosevici a anunțat deja că impozitele și taxele locale nu vor crește în 2021. Conform prevederilor Codului Fiscal, obligațiile fiscal vor fi indexate, conform Codului fiscal, doar cu rata inflației, care este de 3,8%.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor