logo
RNTV Live

La Ploiești Shopping City primăvara începe cu Fresh Collections și #GreatTimes

Fresh Collections
Mihai Constantinescu

La Ploiești Shopping City primăvara începe cu Fresh Collections și #GreatTimes

  • Cumpărături premiate cu 600 de vouchere cadou

 Ploiești, 9 martie 2020 Ploiești Shopping City vestește primăvara cu „Fresh Collections. Great Times.”, o campanie derulată în perioada 9 – 29 martie, ce anunță colecții noi și pregătește multe cadouri cumpărătorilor.

Cumpărături premiate instant

Cum primăvara implică ținute noi și schimbări de look, Ploiești Shopping City anunță colecții fresh și așteaptă clienții să își testeze creativitatea la sesiuni energice de cumpărături.
Îndrăznețe, feminine, romantice, în texturi disco super strălucitoare, în culoarea anului sau în culorile anilor ’70,  noile colecții de primăvară sunt acum în magazinele din Ploiești Shopping City.

Mai mult, în perioada 9 – 29 martie, shoppingul de primăvara le poate aduce vizitatorilor și unul dintre cele 600 de vouchere cadou. Mecanismul pentru a le obține este foarte simplu: la cumpărături în valoare de minimum 200 de lei, realizate pe maximum 3 bonuri fiscale,  vizitatorii pot  câștiga pe loc un voucher cadou pentru și mai multe cumpărături și #GreatTimes.

Mai multe detalii, dar și regulamentul campaniei promoționale sunt disponibile pe site-ul Ploiești Shopping City, dar și pe pagina de Facebook.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor