logo
RNTV Live

Mâine se oprește apa în Comarnic. HIDRO PRAHOVA igienizează un rezervor

rezervor-cilindric-apa hidro
rnews

Societatea HIDRO PRAHOVA igienizează un rezervor de apă la Comarnic

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea distribuției apei potabile în orașul Comarnic, în data de 31 octombrie 2018, în intervalul orar 9.00-18.00, în vederea efectuării lucrărilor programate de spălare și igienizare a rezervorului de apă ce deservește cartierul Ghiosești (Cărbunărița).

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc pe străzile: Podul Boieresc (parțial), Toplița, Prundului, Maria Baciu (parțial), Cărbunărița și Moara Veche.

Societatea noastră își cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile și roagă toți consumatorii afectați să își asigure rezerve pentru consum și uz casnic, pentru perioada întreruperii furnizării apei.

Înainte de reluarea distribuției, vor fi prelevate probe de apă ce vor fi analizate în vederea asigurarii gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor