Ploiești Tv lansează Campania – ”La Ploiești, cum trăiești?!”. Zonele unde oamenii îşi riscă viaţa zi de zi/ VIDEO

Ploiești Tv lansează Campania – ”La Ploiești, cum trăiești?!”. Zonele unde oamenii îşi riscă viaţa zi de zi

Ploiești Tv lansează Campania – ”La Ploiești, cum trăiești?!”. O campanile menită să arate adevărata față a orașului dar și dramele ploieștenilor nevoiți să locuiască în cartiere fără canalizare, fără drumuri asfaltate, unde nu poți intra decât cu cizmele de cauciuc.

cel mai verde complex reziential

Cartierul Pictor Rosenthal este unul dintre ele. Locuitorilor de aici li se promite de ani de zile modernizarea cartierului. Administrația actual spune că într-un an de zile, oamenii nu vor mai recunoaște locul care acum este plin de gropi și acoperit de noroi.

Într-o localitate care poarta titulatura de SMART CITY sunt ploieșteni care simt cum orașul se întoarce în timp.  Fără apă, gaze și canalizare, în cartiere unde nu poti intra decat cu cizme de cauciuc, sunt oameni care și-au pierdut speranța de a mai vedea o schimbare.  Cartierul Pictor Rosenthal, sfârșit de 2021. Pare mai degrabă un sătuc izolat, plin de noroi, gropi, fără asfalt și canalizare și mai ales fără perspective. În urmă cu un an, cu câteva zile înainte de alegeri, primarul de atunci, Adrian Dobre, anunța că a fost semnat contractual de finanțare pentru modernizarea cartierului Pictor Rosenthal.

Oamenii au încetat să mai spere la lucruri normale. S-au obișnuit să meargă prin bălți. Cea mai mare problem o reprezintă faptul că nu există o pasarelă peste calea ferată. Așa că, în drum spre școală sau magazin, toată lumea își riscă viața.

Conform proiectului, ar trebui introdusă canalizarea și asfatate drumurile, dar și amenajate trotuare și locuri de joacă. Amplasamentul va cuprinde de asemenea alei, spații verzi și o toaletă publică, racordabilă, precum și mobilier urban specific. Suprafața totală a spațiilor urbane asupra cărora se va interveni în cadrul cartierului Pictor Rosenthal, ajunge la aproape 50.000 de metri pătrați.

Vezi şi https://republikanews.ro/pozitia-prefecturii-prahova-dup…/

Vezi şi https://republikanews.ro/investitie-de-aproape-3…/

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here