La Curtea de Apel Ploieşti se fac programări on-line

La Curtea de Apel Ploieşti se fac programări on-line

La Curtea de Apel Ploiești se pot face programări on-line pentru accesul la Compartimentul Arhivă privind consultarea dosarelor, depunerea actelor sau alte solicitări.

Această aplicație poate fi accesată pe site-ul propriu al Curții de Apel Ploiești la adresa de web: www.caploiesti.ro,  secțiunea ”Info Dosar – Programare acces arhivă”,  cât și pe Portalul instanțelor de judecată – Curtea de Apel Ploiești, programări online arhivă prin accesarea link-ului : https://www.caploiesti.ro/program_arh/ –  secțiunea “Acasă”.

Vezi şi https://republikanews.ro/prahovenii-invitati-la-concert-de-promenada-intr-un-decor-feeric/?fbclid=IwAR3B9LEKu8JPquVfh0q8rkcTI6PwQxmycKke5Q98qJjeZ4s82v9eIOHMLCk

Vezi şi https://republikanews.ro/siituatia-in-prahova-in-ceea-ce-priveste-numarul-persoanelor-cu-covid-19/?fbclid=IwAR2xhgvBwuZb0juMyDKGYmgpKXoDDk6pAVoJ6MMk1vdhxH6ikSJt3VcNhms

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

1 COMENTARIU

  1. La curtea de apel exista judecatori de rusine care nu fac dreptate cetatenilor ce se judeca cu institutiile publice si bugetare . Puteti sa incasati beneficiile nemeritate dar respectul comunitatii nu o sa il aveti .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here