logo
RNTV Live

Doi minori din Prahova s-au urcat la volan deşi nu aveau acest drept. Este previzibil ce a urmat

sursă foto Publika.md
Mihai Constantinescu

Doi minori s-au ales cu dosar penal după ce au condus fără a avea permis

Doi minori din Prahova s-au urcat la volan deşi nu aveau acest drept. Este previzibil ce a urmat

Unul dintre cei doi minori a fost depistat la în Ciorani, în noaptea de 9/10 iunie a.c. Este vorba despre un puşti de 17 ani care a crezut că este timpul să înveţe să conducă aşa că s-a urcat la volanul unui autoturism care îi fusese încredințat de un prieten.

Cei doi s-au ales cu dosar penal pentru conducere fără permis și respectiv încredințarea cu știință a unui autovehicul, pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Al doilea caz a fost depistat în Câmpina. Potrivit IJP Prahova, o patrulă de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Câmpina, a intervenit pentru aplanarea unui conflict, iscat între mai multe persoane. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că este vorba despre o tamponare, în care au fost implicate 2 autovehicule. In urma efectuarii verificarilor și ascultarea declarațiilor persoanelor implicate, polițiștii au stabilit faptul că un minor în vârstă de 14 ani, s-a suit la volanul unui autoturism, proprietatea părinților, cu scopul de a muta mașina, și, datorită lipsei de experiență, a avariat un alt autoturism parcat în fața sa. În cauză s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii înfracțiunii de conducere fără permis.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor