logo
RNTV Live

Klaus Iohannis a decis ca până după 1 decembrie să nu fie schimbat niciun ministru

Ilan Laufer CCR
Mihai Constantinescu

Remanierea guvernamentală, lăsată după 1 decembrie

Klaus Iohannis a decis ca până după 1 decembrie să nu fie schimbat niciun ministru.

Propunerea de remaniere a PSD va fi analizată după Ziua Naţională. Aceasta este decizia preşedintelui României, Klaus Iohannis.

Am primit astăzi (joi – n.r.), la două zile după remanierea guvernamentală, o propunere de remaniere guvernamentală. Acest lucru nu este de bun augur. Avem guverne PSD-ALDE de nici doi ani. (…). Lucrurile merg foarte prost în privinţa guvernării. PSD este deja la al treilea guvern în nici doi ani. Au fost schimbate enorm de multe persoane pe poziţiile de ministru. I-am numărat, nu o să vă vină să credeţi, sunt 70 de politicieni care au fost sau sunt acum miniştri în aceste guverne. (…)

Aşa nu se poate guverna. Este imposibil să schimbi miniştri toată ziua, bună ziua. De asta se ocupă PSD, să schimbe miniştri. Cum să ne imaginăm că poate să funcţioneze un guvern cu două remanieri într-o săptămână? Este ceva ce nu s-a mai întâmplat, nu s-a mai auzit şi în acest fel nu se poate continua. Eu nu sunt de acord să contribui la o astfel de guvernare, care seamănă mai degrabă cu un carusel. (…)

Potrivit şefului statului, Guvernul este complet şi “nu are decât să lucreze”.

“Nu ştiu ce conflict vor dumnealor (PSD – n.r.) să invoce, dar eu i-aş invita, în loc să continue acest carusel, să mai muncească un pic în Guvern şi pe urmă mai vedem. Cred că este rezonabil să aşteptăm să mai şi guverneze un pic, nu numai să schimbe toată ziua, bună ziua miniştri dintr-o parte în alta”, a mai spus Iohannis.

sursa Stirile Pro tv

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor