logo
RNTV Live

Kaufland a pus la dispoziție 27.000 de premii destinate modernizării școlilor!

Kaufland-1345×762-1-1152×759
Constantin Corina


Campania “Viitorul începe acum”, organizată de Kaufland România, a avut un succes semnificativ, evidențiind angajamentul remarcabil al comunităților locale din România în procesul de modernizare și digitalizare a învățământului.

În timpul campaniei, peste 1000 de școli s-au înregistrat pe platforma www.viitorulincepeacum.ro pentru a primi sprijinul oferit, acumulând puncte prin intermediul bonurilor de cumpărături din magazinele Kaufland.

Efortul comun al profesorilor, părinților și elevilor a facilitat achiziționarea a peste 27.000 de produse și echipamente esențiale pentru procesul educațional, inclusiv computere, monitoare, mobilier, kituri de laborator și echipamente sportive. Printre școlile care au obținut cele mai multe premii se numără instituții de învățământ din Giurgiu, Bistrița, Craiova și Târgoviște.


Concluzionăm campania «Viitorul începe acum» cu mândrie pentru rezultatele obținute și pentru progresul înregistrat în modernizarea școlilor din România. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest succes și care au demonstrat că, împreună, putem face diferența”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs la Kaufland România.

  • Inițiată inițial în octombrie 2023, campania „Viitorul începe acum” reprezintă o componentă a efortului mai larg al Kaufland România de a investi în proiecte educaționale, evidențiind angajamentul companiei față de îmbunătățirea accesului la educație de calitate.

O școală participantă, mai precis, Scoala Gimnaziala Doba a reușit să acumuleze 12915 puncte din cele 4020 bonuri înregistrate , cu implicarea nemaipomenită a dascălilor, elevilor și părinților, puncte ce au fost transformate în cadouri.

Astfel școala a fost dotată cu produse în valoare de 8255 lei, respectiv o masă de tenis, 4 seturi palete tenis, 5 seturi mingi tenis, 2 multifuncționale color, 1 raft birou, 10 mingi volei, 10 mingi fotbal, 20 seturi hârtie xerox A4 și 20 seturi markere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor