logo
RNTV Live

Juniorii CSM-ului, trei meciuri “acasă” la sfârșit de săptămână!

handbal juniori CSM
Cristian Anghelescu

Juniorii CSM-ului, trei meciuri “acasă” la sfârșit de săptămână!

Cele trei echipe de handbal juniori ale CSM Ploieşti au debutat cu victorii în weekend-ul trecut. Ele vor evolua, la sfârşitul acestei săptămâni, în etapa a II-a a campionatului, două dintre ele pe teren propriu (juniorii II şi juniorii III) şi alta, cea a junioarelor III, în deplasare. Lor li se alătură formaţia de juniori I, care debutează în această rundă, după ce a stat în prima etapă a campionatului de profil. Și asta, din cauza numărului impar de echipe din Seria C.

Toate cele trei partide de pe teren propriu vor fi găzduite de Complexul „Tel George Junior”. Asta, în condiţiile în care Sala „Olimpia” găzduieşte în weekend Finala Campionatului Naţional „U18” de Judo pe echipe şi Ne Waza.

Meciurile echipelor de la CSM

Iată, în ordine cronologică, programul echipelor de handbal juniori ale CSM Ploieşti:

Vineri, ora 18:30, Juniori II – Sala „Tel George Junior”

Echipa de juniori II, pregătită de Silviu Stănescu, primeşte vizita formaţiei CS Sporting Ghimbav. Meciul contează pentru etapa a II-a a Seriei C. Ploieștenii au câştigat în prima etapă cu 39-23 (20-11) la GSIP Moreni.

Sâmbătă, ora 12:00, Juniori I – Sala „Tel George Junior”

Cei mai mari juniori ai clubului, antrenaţi tot de Silviu Stănescu, au primul meci oficial din acest sezon, urmând să joace în compania echipei CS Dinamo Bucureşti. În prima rundă a Seriei C, în componenţa căreia sunt 7 formaţii, CSM Ploieşti a stat.

Sâmbătă, ora 14:30, Juniori III – Sala „Tel George Junior”

Tot sâmbătă, joacă pe teren propriu şi juniorii III, pregătiţi de Gheorghe Puia. După ce au câştigat în prima etapă a Seriei D la Dinamo, cu scorul de 46-15 (27-6), băieţii îi au drept oaspeţi pe cei de la CSŞ 2 Bucureşti.

Duminică, ora 12:30, Junioare III – Sala „Traian”, Râmnicu Vâlcea

Elevele lui Robert Comendant au primul meci în deplasare, după ce au câştigat în runda de debut, în Sala „Olimpia”, în faţa echipei HCM Torok Râmnicu Vâlcea, scor 41-13 (23-5). Ele joacă duminică, de la 12:30, în Sala „Traian”, din Râmnicu Vâlcea, cu CS Chimia.

Echipa de junioare I a clubului are programat următorul meci oficial pe 8 octombrie, campionatul fiind întrerupt la această categorie de vârstă.

sursa: csmploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor