logo
RNTV Live

Junior de perspectivă, transferat de Tricolorul LMV

proiectele-de-viitor-au-inceput-sa-dea-roade-cvm-tomis-constanta-adrian-aciobanitei-si-robert-vologa-au-evoluat-cu-succes
Cristian Anghelescu

Tricolorul LMV Ploieşti continuă să puncteze pe piaţa transferurilor, după ce şi-a asigurat serviciile unuia dintre cei mai promiţători juniori români, anume Ovidiu Darlaczi. Originar din Timişoara, acesta evoluează pe postul de trăgător secund/extremă, având 1.97 m şi fiind născut în data de 1 februarie 1999.

Darlaczi este format la CSŞ Bega Timişoara, cu care a câştigat titlul naţional la categoria U15, în 2011, fiind primul titlu al clubului bănăţean după 20 de ani. A fost, o scurtă perioadă, şi la centrul de juniori al clubului Tomis Constanţa, dar desfiinţarea acestuia l-a readus pe Darlaczi la CSŞ Bega, pentru care a evoluat inclusiv în sezonul trecut în Divizia de juniori.

Totodată, a făcut parte din cadrul CSU UVT Timişoara, echipă care i-a luat locul formaţiei Volei Club Banatul Caransebeş în Divizia A1, după retragerea celei din urmă din competiţie. UVT Timişoara a câştigat Seria Vest din Divizia A2, dar a ocupat locul al treilea la turneul de promovare, în urma echipelor Dinamo Bucureşti şi CSŞ 2 Baia Mare.

Ovidiu Darlaczi este, de asemenea, unul dintre jucătorii de bază ai echipelor naţionale de cadeţi şi juniori, putând fi urmărit în Sala „Olimpia” la începutul anului în tricoul reprezentativei tricolore, în preliminariile Campionatului European U19.

Jucătorul de 18 ani s-a remarcat nu doar în grupa preliminară desfăşurată la Ploieşti, câştigată de România, ci şi la turneul final al competiţiei continentale, pe care reprezentativa tricoloră a încheiat-o pe locul al nouălea.

Darlaczi a fost principalul român din clasamentul celor mai buni marcatori ai campionatului, ocupând locul 16 în această ierarhie, cu 98 de puncte realizate în opt meciuri disputate (29 de seturi), pentru o medie de 3.38 puncte pe set (capitol la care a fost al 12-lea dintre sportivii care au disputat mai mult de trei partide). Iar dintre cele 98 de puncte realizate, 79 au fost reuşite în atac.

De remarcat că, tot anul acesta, Darlaczi a fost inclus şi în lotul naţional la categoria U21, participând în calificările Campionatului Mondial, competiţie la care România nu a reuşit, în cele din urmă, calificarea.

sursa: tricolorullmvploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor