logo
RNTV Live

Junior de la Astra, monitorizat de cluburi importante din Europa! Pas cu pas spre marea performanță

ionut ilie
Ciprian Radu

Pas cu pas spre marea performanță

Școala de fotbal ploieșteană produce în continuare talente. La Astra, sunt mai mulți juniori U17 care sunt gata să facă pasul la seniori. Întâi la echipa a doua, antrenată de Marius Măldărășanu, apoi, de ce nu, chiar la prima echipă! 

 

Unii dintre ei au fost deja luați în pregătirea de iarnă cu echipa a doua antrenată de Marius Măldărășanu, care activează la nivelul Ligii a III-a.

Printre ei, și Ionuț Ilie, un mijlocaș de mare perspectivă, care a semnat deja un contract de reprezentare cu un impresar cunoscut și este monitorizat de grupări importante din Europa. 

Ionuț Eusebio Ilie. Fotbalist

La nici 17 ani, puștiul Astrei are un contract de reprezentare. Nu cu un impresar obscur, ci cu unul care în portofoliu nume grele.  Ionuț Ilie a semnat cu Arcandie Zaporojan, impresar care îl reprezintă, printre alții, pe însuși Mircea Lucescu. 

Puștiul Astrei are viitor în fotbal și este deja monitorizat de echipe puternice din Est: Spartak Moscova, Zenit Sankt Petersburg, Dinamo Kiev și Șahtior Donețk. 

Nu e puțin!

De altfel, Ionuț Ilie a fost mereu în prim-planul fotbalului juvenil din Prahova.

Când era la Petrolul, a făcut parte din lotul lupilor pentru Mundialito, campionatul mondial de juniori din Portugalia.

A întâlnit, atunci, fotbaliști care au reprezentat cluburi uriașe: Barcelona, Real Madrid, Milan, Benfica, sau Porto!

Experiența i-a marcat cariera și l-a întărit ca fotbalsit, după cum mărturisește în interviul acordat Republika News. 

Ionuț a stat la Petrolul, până la momenul falimentului fostei societății.

A venit la Astra, iar aici, a intrat atât în atenția stafului tehnic al echipei secunde a clubului, dar și a lotului național, unde a fost chemat de Ion Geolgău.

La Astra, a făpcut cantonamentul de iarnă cu echipa mare, în acest an. De altfel, a fost și selectat în lot, pentru campionat.

N-a debutat încă, nu are nici 17 ani. Este însă la început și are viitorul înainte.

La Astra și mai sus!

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor