logo
RNTV Live

Jandarmul prahovean Mădălin Tănase a obținut medalia de argint la Cupa României de ,,Hand to Hand fighting”/VIDEO

Mihai Constantinescu

Jandarmul prahovean Mădălin Tănase a obținut medalia de argint la Cupa României de ,,Hand to Hand fighting”. Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Prahova l-au felicitat public pe colegul lor.

Jandarmul prahovean Mădălin Tănase a obținut medalia de argint la Cupa României de ,,Hand to Hand fighting”

Cupa României de ,,Hand to Hand fighting”, desfășurată la Slănic Moldova,  a reunite peste 250 de sportivi legitimați la 20 de cluburi din România dar și din afara țării. Mădălin Tănase, jandarmul prahovean renumit pentru activitățile educative pe care le are cu copii la Academia de Lupte „Ambiția” a câștigat media de argint.

”Așa cum ne-a obișnuit, colegul nostru Mădălin Tănase, plutonier adjutant șef în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, a urcat din nou pe podium obținând locul II la categoria seniori +100 de kilograme. Îl felicităm și cu această ocazie pentru performanțele reușite pe plutonierul adjutant șef Tănase Mădălin, dar și pe toți sportivii ,,C.S. Ambiția Mădălin”, și le dorim mult succes pe viitor.” – a transmis reprezentanții IJJ Prahova.

Hand to Hand Fighting este un sport nou cu specific militar de luptă corp la corp, ce îmbină deopotrivă tehnici militare, procedee de autoapărare și de intervenție iar acest eveniment a fost organizat în scopul dezvoltării performanțelor profesionale, de echipă și camaraderie a sportivilor din structurile militare.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor