logo
RNTV Live

Jandarmii Grupării Ploiești, în misiune pentru viață !

donare sânge jandarmi
Mihai Constantinescu

Jandarmii Grupării Ploiești, în misiune pentru viață !

În perioada 10 – 17 martie a.c. peste 30 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, unde au donat sânge. Astfel, s-au alăturat Campaniei derulate la nivel național de  Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, în parteneriat cu Patriarhia Română și Centru Național de Donare de Sânge.

“Activitatea umanitară nu este una izolată, fiind o “misiune de tradiție”, dacă o putem numi, cu caracter permanet, cei mai mulți dintre oamenii legii fiind donatori fideli, “prietenii de nădejde ai centrului…”, așa cum ne apreciază doamna doctor Geogeta Hanganu, directoarea Centrului de Transfuzie Ploiești. Încurajăm pe acestă cale și alte persoane din rândul comunității, în special pe tineri,  să se alăture acestui act de mare valoare umană, în efortul continuu și permanent al nevoii de sânge pentru semenii care au nevoie “, au precizat reprezentanţii GJM Ploieşti.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cei-care-au-ne-nevoie-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor