logo
RNTV Live

Un copil de 12 ani a fost atacat de un câine din rasa Amstaff fiindcă stăpânul l-a lăsat liber pe stradă, fără botnița

Large,Dog,Breed,Amstaff,Standing,On,The,Grass,Looking,Up
Tudor Teodora

Duminică după amiază, un copil de 12 ani a fost atacată de un câine din categoria celor încadraţi în rase periculoase, pe care stăpânul îl lăsase pe stradă fără lesă şi fără botniţă. Băiatul a fost muşcat de un picior, fiind dus de urgenţă la medic. Pe numele stăpânului animalului a fost deschis dosar penal, transmite News.ro

Incidentul a avut loc pe strada Bobăii din comuna gorjeană Turburea, unde un bărbat de 31 de ani, localnic, şi-a lăsat în libertate, câinele din rasa Amstaff, fără lesă şi botniţă, animalul atacând un copil de 12 ani, din comuna Turburea.

„Minorul a fost muşcat de câine de membrul superior stâng şi a fost transportat de familie la Centrul de Permanenţă din localitatea de domiciliu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, transmit poliţiştii gorjeni.

Proprietarul câinelui va fi cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane şi vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Anima Land

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor