logo
RNTV Live

Cozi imense la cel mai mare CAR din tara, cel de la Ploiesti/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Cozi imense la cel mai mare CAR din tara, cel de la Ploiesti

Apropierea Sarbatorilor de Iarna, dar si perioada grea pe care o traversam i-a impins pe multi pensionari prahoveni sa faca rand la cel mai mare CAR din tara, cel de la Ploiesti. Oamenii vin sa se impumute fie pentru a-si pune bani deoparte pentru masa de Craciun, fie pentru medicamente, ori alte urgente. Reprezentantii institutiei spun ca se acorda zilnic peste 50 de imprumuturi, care in anumite situatii pot ajunge pana la 45.000 de lei fiecare, in functie de necesitate.

Cozi imense la cel mai mare CAR din tara, cel de la Ploiesti

Este putin trecut de ora 9.00 la CAR –ul pensionarilor de la Ploiesti. Chiar daca multi se aseaza la rand inca de la primele ore ale diminetii, forfota este pana la pranz, cand programul cu publicul se incheie. Si apropierea sarbatorilor ii aduce pe cat mai multi in fata ghiseelor. 

Insa sunt multi acei pensionari pentru care perioada Sarbatorilor de Iarna vine cu multe lipsuri, iar imprumutul la CAR-ul pensionarilor reprezinta o gura de aer pentru ei.

Povestile pensionarilor sunt dintre cele mai triste, insa sunt multi care nu uita sa fie optimisiti si sa spere ca vor trece, cu un mic ajutor, peste toate greutatile.

Pentru cei cu pensii mici reprezentantii CAR-ului au primit de la primarie pachete cu alimente de baza pentru sarbatori, pe care le-au distribuit deja. CARP Ploiesti numara in prezent peste 45.000 de membri, clasandu-l astfel in top la nivel de tara.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor