logo
RNTV Live

ITM Prahova invită cetăţenii la un eveniment online pentru a afla noutăţile legislative

ITM întâlnire online
Mihai Constantinescu

ITM Prahova invită cetăţenii la un eveniment online pentru a afla noutăţile legislative. Întâlnirea va avea loc mâine, 4 martie 2022, începând cu  ora 10:30. Evenimentul ???????????????????????? își propune prezentarea și explicarea, acolo unde este cazul, a noutăților legislative din 2022, survenite odată cu aprobarea modificărilor aduse H.G. nr. 1425/2006, în concordanţă cu Legea nr. 208/2021 şi Legea nr. 319/2006.

Evenimentul se adresează angajatorilor, managerilor, servicilor externe de securitate și sănătate în muncă, specialiștilor S.S.M. și H.R. din sectorul public și privat, precum și tuturor persoanelor interesate de modificările și noutățile legislative în domeniul securității și sănătății în muncă.

 Prezentarea noilor prevederi legale vizează interpretarea și aplicarea corectă a acestora, atât a celor referitoare la comunicarea și cercetarea evenimentelor în care sunt implicați lucratori, cât și a posibilității de a utiliza semnătura electronică şi mediul online în emiterea și gestionarea documentelor aferente relațiilor de muncă, securității și sănătății în muncă.

Pe parcursul evenimentului moderat de Petrică Mureșan, inspectorul general de stat al Inspecției Muncii, Dantes Nicolae Bratu, va prezenta noile modificări aduse legislaţiei securităţii şi sănătăţii în muncă, va expune puncte de vedere oficiale privitoare la punerea în aplicare a ultimelor prevederi legale şi va răspunde întrebărilor cu cel mai important impact pentru participanţii la eveniment.

Principalele subiecte supuse prezentării și dezbaterii :

  • Comunicarea şi cercetarea accidentelor de muncă inclusiv a celor produse în afara graniţelor României;
  • Utilizarea mediului online în activitatea de securitate şi sănătate în muncă;
  • Folosirea semnăturii electronice, avansată sau calificată pentru toate documentele din domeniu SSM / HR;
  • Completarea fişei de instruire individuală şi consemnarea instruirii în format electronic;
  • Punerea la dispozitie a documentelor electronice cu prilejul controalelor efectuate de INSPECŢIA MUNCII.

Persoanele interesate pot accesa următorul link : https://www.conferinte.ro/evenimente/inspectia_muncii

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/barbat-periculos-din-prahova-a…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor