logo
RNTV Live

ITM Prahova a desfăşurat în patru săptămâni sute de controale. Rezultatele sunt neaşteptate

recomandari pe timp de caniculă
Mihai Constantinescu

ITM Prahova a desfăşurat controale la foc automat

ITM Prahova a desfăşurat în patru săptămâni sute de controale. Rezultatele sunt neaşteptate

Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a desfăşurat, în luna septembrie  2019, acţiuni de control în domeniul relaţiilor de muncă şi securităţii şi sănătăţii în muncă, în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare totală de 446.000 lei.

În domeniul relaţiilor de muncă, s-au efectuat 212 controale, în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare de 389.000 lei.

Totodată, inspectorii de muncă au identificat 23 de persoane care prestau muncă nedeclarată. Pentru munca nedeclarată, inspectorii de muncă au aplicat amenzi în valoare de 350.000 de lei.

În aceeaşi perioadă, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost efectuate 116 de controale şi s-au aplicat 8 amenzi în valoare de 57.000 de lei.

Angajatorii au comunicat către ITM Prahova 25 evenimente, în urma cercetărilor urmând să se stabilească caracterul acestora, respectiv dacă  sunt accidente de muncă sau accidente în afara muncii.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fotoploiesti-urmarire-in-trafic-ca-in-filme-soferul-a-oprit-doar-dupa-ce-a-creat-un-carambol-urias/?fbclid=IwAR2_jbXIWHzCXla4qifZbkYxsIcci8_BYj_Dww4GJAL-irN-84Rgn8n8b7w

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/veolia-energie-prahova-anunta-lucrari-la-reteaua-primara-de-termoficare-in-trei-cartiere-din-ploiesti/?fbclid=IwAR3cyB5nJKxlVZQpFMHY1DpXKtWcZLMnlGQel9KPVIbrwAirzXGlRY0Y2pg

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor