logo
RNTV Live

Îţi plac alunele? Inspectorii ANPC, îngroziţi de ce au găsit într-un depozit din Prahova

sursă foto observator.tv
Mihai Constantinescu

Inspectorii ANPC au descoperit 200 de kg de alune mucegăite

Îţi plac alunele? Inspectorii ANPC, îngroziţi de ce au găsit într-un depozit din Prahova

Aproximativ 200 de kilograme de alune mucegăite au fost deşcoperite de către inspectorii ANPC într-un depozit insalubru din Prahova.

Dacă descoperirea nu era făută la timp acestea ar fi ajuns să fie consumate. De la această fabrică din Prahova, produsele ajungeau peste tot în ţară.

De problemă se ştia. Ca să le mascheze gustul rânced, angajaţii prăjeau arahidele la microunde. Camera unde se făcea acest lucru era plină de gunoaie. ANPC le va face cazier firmelor care îşi pun clienţii în pericol, anunţă Observator.tv.

Alunele erau aduse din China şi nu aveau termenul de expirare scris pe etichetă. Au fost retrase de la vânzare, iar fabrica ar putea fi închisă temporar. În plus, ar putea fi înscrisă şi în noul cazier contravenţional care a intrat de astăzi în vigoare.

Oricine poate depune o sesizare la ANPC, în cazul unor astfel de incidente. Plângerea trebuie să conţină datele de identificare şi dovezi care să susţină acuzaţiile, mai anunţă sursa citată.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/foto-prahova-un-tanar-de-23-de-ani-a-murit-intr-un-cumplit-accident-de-circulatie/?fbclid=IwAR0J40r-2eu09hARVtKlaYoqk48b3Tmj6K1EKvRR_ll47bOM3YGmX-rIXHc

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-3/?fbclid=IwAR2rKRlaO5bjSKkcDmkoQG5qbF3DMi99mO-TNieJdUqbm6pueogF_c5idqw

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor