logo
RNTV Live

Ipoteză șocantă în cazul femeii decedate în incendiul de la Bătrâni!

Incendiu la Valea Călugărească. Un bătrân a fost rănit!
Ciprian Radu

O femeie de 59 de ani a decedat, marți dimineață, într-un incendiu care i-a cuprins casa, în localitatea prahoveană Bătrâni.

Din primele informații, se pare că incendiul a fost declanșat intenționat! Oficial, concluzia preliminară a specialiștilor ISU Prahova este “folosirea intenționată a sursei de aprindere”.

Comunicatul ISU Prahova cu privire la eveniment:

Marți, 23 martie a.c., în jurul orei 02.57, Detașamentul  de pompieri Vălenii de Munte a fost alertat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din municipiul Bătrâni, ulterior, până la sosirea echipajelor de pompieri incendiul s-a extins și la locuința din apropiere.

La locul indicat de apelantul numărului unic 112 s-au deplasat cu operativitate, 13 pompieri militari care au acţionat cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului care se manifesta generalizat la ambele locuințe. Operaţiunea de stingere a fost finalizată în jurul orei 05.45, echipajele de pompieri reuşind să împiedice propagarea flăcărilor la vecinătăți.

În urma recunoașterii, pompierii militari au identificat o victimă, respectiv o femeie în vârstă de 59 de ani, decedată.

Ca urmare a producerii evenimentului, provocat cel mai probabil din cauza folosirii intenționate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, au ars ambele locuințe.

***

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, corpul femeii a fost dus la SML. În funcție de rezultatul autopsiei, va fi făcută încadrarea juridică. Ancheta la locul incendiului este în desfășurare.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor