Individul care a făcut drifturi în centrul Ploieștiului și a produs un accident este un traficant de droguri lăsat în libertate de judecători/VIDEO

Noaptea trecută, în jurul orei 00:00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment soldat cu pagube materiale,  produs pe strada Gheorge Lazăr din municipiu.

La fața locului a fost găsit doar unul dintre autoturisme.

cel mai verde complex reziential

Soferul care a produs accidentul, în timp ce făcea drifturi, a fugit.

Martorii au filmat întregul moment!

După ce a fugit, individul a abandonat mașina pe o altă stradă.

Polițiștii l-au indentificat, însă nu au dat de urma lui.

Individul este Antonio Rotăraș, un ploieșean de 28 de ani, reținut pe 12 februarie de ofițerii BCCO Ploiești și procurorii DIICOT, după ce a fost prins în flagrant cu un kilogram de canabis.

Individul, alaturi de alți 4 membri ai rețelei de trafic de droguri de mare risc, au fost prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Judecîtorii au decis însă că Antonio Rotăraș nu este un pericol, așa că au decit eliberarea lui.

Vineri seară, individul a demonstrat că este un pericol, și doar o minune a făcut ca cineva să nu fie rănit sau chiar ucis de individul care conducea haotic.

hidro
tymbark

1 COMENTARIU

  1. Să vă luăm în peleu’ şi pe voi de judecători spurcați – infecți ( sistemul acesta judiciar infect – corupt / criminal – mafiot ).Dacă va veni războiul şi în Romanistan , o să vă cautăm pentru a vă mulțumi tuturor acestora pentru ,, binele făcut nouă ” şi intregii sociatăți în ultimii 32 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here