logo
RNTV Live

Ionuț Gologan, omorât în secret? Ce spun prietenii

sursă foto cancan.ro
rnews

 Cazul lui Ionuț Gologan, tânărul din Telega condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri, ia o întorsătură neașteptată.

Prietenii acestuia se tem că tânărul  ar fi fost deja omorât, din moment ce nu a mai dat niciun semn de viață și nu s-a mai auzit nimic despre el.

Unul dintre prietenii tânarului este cel care a înaintat ipoteza pe o rețea de socializare.

Copilul lui Magnatu susține că Ionuț Alexandru Gologan ar fi fost omorât în secret. Este adevărat?

Un alt prieten al prahoveanului condamnat la moarte susține că totul este un zvon fals și că Ionuț trăiește, dar starea lui este una precară. El a susținut în nenumărate rânduri că nu mai rezistă în închisoare și că vrea să se omoare.  

Condamnat la moarte prin spânzurare

Ionuț Gologan a primit cea mai aspră pedeapsă pentru trafic de droguri. În 2013, statul malaezian l-a condamnat pe acesta la pedeapsa capitală. Pe 31 octombrie 2013, decizia instanței a fost atacată cu apel de către avocatul malaezian angajat de statul român. Pe 16 februarie 2015, în urma judecării apelului, Curtea de Apel a menținut sentința inițială.

Viața lui Ionuț Gologan e în mâinile sultanului malaezian, singurul care poate accepta cererea de grațiere. Procedura este una care poate dura ani de zile, însă.

sursa – stirilekanald.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor