logo
RNTV Live

Hoți de lemne călcați de mascați. S-a întâmplat la Comarnic

decsindere mascati
Oana Stoica

Descindere în forță a mascaților la locuința unui bărbat din Comarnic, cercetat pentru trei fapte de ultraj. Oamenii legii au efectuat, pe 21 iunie, percheziții atât la domiciliul lui Ioan Alin Bunghez, cât și la alte trei persoane, bănuite că au tăiat ilegal arbori și că au furat materiale lemnoase.

Bunghez a mai fost acuzat în trecut pentru trei fapte de ultraj, toate față de șeful de post din comuna prahoveană Secăria, pe care l-a bruscat la un moment dat.

Ultima faptă de ultraj se pare că are legătură și cu furtul de lemne. Polițiștii au oprit pentru control o căruță care transporta lemne și au observat că cei cu transportul nu dețineau acte de proveniență. Bunghez nu se afla la acel moment în căruță, dar se pare că transportul era pentru el și în scurt timp a venit la fața locului. A început un scandal și potrivit unor surse apropiate anchetei se pare că Bunghez a aruncat cu o piatră înspre șeful de post de la Secăria. Nu l-a nimerit, însă, s-a ales cu o nouă cercetare pentru ultraj.

Atât Bunghez, cât și ceilalți bărbați vizați sunt cercetați în stare de libertate. Surse judicare spun că Alin Bunghez ar fi protejat de o grupare infracțională.

sursa – ziarulincomod.ro

foto ilustrativa

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor