logo
RNTV Live

Invitați speciali la Zilele Orașului Ploiești!

costume – zilele Ploiestiului
Mihai Constantinescu

Invitați surpriză la Zilele Orașului Ploiești!

Pe scena amenajată pe Bulevardul Castanilor vor cânta, în această seară, artiști Cezar Ouatu și Gabriel Dorobanțu!

Zilele Orașului Ploiești revin după o pauză de 2 ani, pe scena evenimentului urmând să evolueze artiști români de top.

Începând de astăzi și până duminică o nouă ediție a acestui eveniment mult așteptat al comunității noastre se va desfășura pe renumitul Bulevard al Castanilor (Bulevardul Independenței).

Pe lângă zona de street food, târgul de handmade, activități culturale și workshop-uri, organizatorii au pregătit și o serie de spectacole și concerte, care să aducă veselie și încântare ploieștenilor de toate vârstele.

Programul muzical din această seară debutează, la ora 16.00, cu un spectacol dedicat iubitorilor de folclor și tradiții susținut de artiștii Grupului Vocal Folcloric Prahova și Ansamblului Folcloric Prahova.

De la ora 17.00, pe scena amplasată pe Bulevardul Independenței, copiii, însoțiți de părinți și bunici, pot viziona “Pecetea fermecată”, spectacol susținut de artiștii teatrului ploieștean de Animație pentru copii și tineret Imaginario. Spectacolul este o adaptare realizată de Cristian Pepino, după un motiv din basmele lui Clemens Brentano si Giambattista Basile, regia aparținându-i lui Cristian Pepino.

Seara va fi încheiată de un spectacol – concert cu muzică românească susținut de artiștii Teatrului de Revistă “Majestic”, eveniment care va începe la ora 20.00. Pe scenă vor evolua soliștii Romeo Zaharia, Daniela Răduică și George Capanu, acompaniați fiind de Orchestra Teatrului Majestic, sub bagheta dirijorului Viorel Gavrilă și trupa de dans a Teatrului de Revistă. Amfitrioni vor fi bine-cunoscuții reprezentanți ai Teatrului “Toma Caragiu” Ploiești: Mihaela Rus și George Frîncu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor