logo
RNTV Live

Investiții majore la Breaza și Comarnic. HIDRO PRAHOVA tocmai a semnat contractul

E treabă mare, la noua stație de epurare!
rnews

HIDRO PRAHOVA, operatorul regional de apă și canalizare a semnat cu antreprenorul Hidroconstrucția SA contractul de proiectare și execuție pentru investiția “Construire Stație de epurare apă uzată în orașul prahovean Breaza, primul lot al contractului de lucrări “Reabilitare și etindere Stații de apurare apă uzată în orașele Sinaia, Breaza – Stații de tratare apă potabilă în orașele Comarnic și Sinaia.

Contractul atribuit de către Hidro Prahova SA are o valoare de 25.200.848,46 lei, fără TVA și prevede construirea stației de epurare a apelor uzate ce va deservi orașele Breaza și Comarnic. Această stație va avea o capacitate de 36,000 locuitori echivalenți și se va realiza în 730 de zile de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Din totalul sumei necesare pentru cosntrucția stației de epurare Breaza, Hidro Prahova SA, autoritățile locale și centrale vor asigura 20,31 %, iar restul investiției, respectiv 79,69 % va fi finanțat din Fondul de Coeziune prin Instrumentul Structural Programul Operațional Intrastructură Mare 2014-2020.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor