logo
RNTV Live

Intri pe contul de Facebook al partenerului? Un bărbat, pedepsit cu închisoare cu executare pentru asta! Explicaţia halucinantă pentru fapta sa

Mihai Constantinescu

Pedepsit cu doi ani de închisoare cu executare pentru ca a accesat contul de Facebook

Intri pe contul de Facebook al partenerului? Un bărbat, pedepsit cu închisoare cu executare pentru asta! Explicaţia halucinantă pentru fapta sa.

Vă tentează să accesaţi contul de Facebook al partenerului de viaţă? Gândiţi-vă bine dacă se merită să faceţi acest lucru. Un bărbat a fost pedepsit cu doi ani de închisoare cu executare după ce a accesat contul fostei sale iubite.

Este vorba despre un bărbat de 42 de ani din Călăraşi care timp de doi ani a intrat în mod constant pe contul fostei iubite.Potrivit antena3.ro., acesta nu s-a oprit la a citi a conversaţiile purtate de aceasta cu alte persoane.După un timp a distribuit şi altor oameni discuţiile personale ale fostei iubite.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-exatlon-la-ploiesti-echipa-faimosilor-ar-putea-avea-un-rival-de-temut/

În faţa judecătorului, sigura explicaţie pe care a găsit-o pentru fapta sa a fost că iniţial îşi ajutase fosta concubină să-şi creeze contul de pe pagina de socializare şi că el îi şi setase parola.În tot acest timp, femeia nu şi-a dat seama că ar trebui schimbată.

Bărbatul a fost condamnat pentru acces ilegal la un sistem informatic. Are de plătiti şi 4.000 lei cheltuielile de judecată.

Pentru mai ulte ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor