logo
RNTV Live

Într-un centru de plasament prahovean se petrec lucruri strigătoare la cer. Vezi ce s-a descoperit că făceau două tinere

sursă foto MDI TV
Mihai Constantinescu

S-au fotografia în ipostaze indecente şi au postat imaginile pe o reţea de socializare

Într-un centru de plasament prahovean se petrec lucruri strigătoare la cer. Vezi ce s-a descoperit că făceau două tinere.

Complexul de servicii Rază de Soare din orașul prahovean Băicoi este în centrul unui scandal după ce două fete s-ar fi fotografia în ipostaze indecente după care au postat imaginle pe o reţea de socializare, notează ziarulincomod.ro.

Cele două au ajuns acum in atenţia oamenilor legii. Sunt cercetate într-un dosar de pornografie infantilă! Cauza a fost trimisă în judecată de DIICOT Ploiești și a fost înregistrată pe rolul secției penale a Tribunalului Prahova în data de 27 aprilie 2018.

După descoperirea făcută, autoritățile au decis intensificarea programelor prin care copiii aflați în plasament sunt informați despre consecințele unor astfel de fapte, mai notează aceeaşi sursă.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor