logo
RNTV Live

Poziţia CJ Prahova după tragedia de la Spitalul suport COVID Movila

WhatsApp Image 2021-11-11 at 06.28.45
Mihai Constantinescu

Poziţia CJ Prahova după tragedia de la Spitalul suport COVID Movila.

“În urma incidentului înregistrat, în această dimineață, la Secția de Boli Infecțioase „Movila“ a Spitalului Județean de Urgență Ploiești (SJUP), vă aducem la cunoștință faptul că aici au fost realizate lucrări de renovare, instalația electrică era nouă și verificată, iar rampele de Oxigen au fost montate anul trecut, înainte de declanșarea celui de-al treilea val pandemic.
Consiliul Județean Prahova a alocat SJUP, cea mai mare unitate medicală din județ, unde sunt preluați și tratați cei mai mulți și cele mai grave forme ale pacienților cu SARS-CoV2, suma de 37,312 milioane lei. Din această alocare bugetară, 22,525 milioane au fost direcționate pentru funcționarea spitalului, iar 14,787 milioane de lei au mers către investiții (aparatură și reparații capitale).
Vă reamintim că ultima alocare, în valoare de peste patru milioane de lei, a fost aprobată în ședința ordinară a Consiliului Județean, din data de 29 septembrie, fiind direcționată pentru gestionarea noului val al pandemiei de Covid-19 și achiziția de aparatură medicală”, se specifică în comunicatul de presă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/tragedie-cu-repetitie/?

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vremea-rea-a-blocat-traficul-pe…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/accident-rutier-mortal-prahova-3/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor