logo
RNTV Live

Întâlnire importantă cu un politician străin pentru Volosevici și viceprimarii din Ploiești

image5-6
Ștefan Petre

Primarul municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici, a primit, astăzi, vizita oficială a Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Cuba în România,  Excelența Sa doamna Déborah Leticia Ojeda Valedón.

La reuniunea oficială, care s-a desfășurat la sediul municipalității ploieștene, au participat și viceprimarii municipiului Ploiești, domnul Daniel Nicodim și doamna Anca Adina Popa, precum și președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, domnul Aurelian Gogulescu.

Discuțiile au fost purtate într-un cadru cordial, dialogul fiind structurat, în principal, pe dezvoltarea relațiilor bilaterale între municipiul nostru și comunitatea de afaceri din Republica Cuba.

Șeful misiunii diplomatice cubaneze în țara noastră, Excelența Sa doamna Déborah Leticia Ojeda Valedón a menționat, în contextul vizitei de astăzi, că se dorește extinderea relațiilor de colaborare, în domeniile medical-farmaceutic, impulsionarea turismului, precum și amplificarea schimburilor culturale între cele două părți.

La rândul său, edilul șef al municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevicia apreciat discuțiile purtate cu Excelența Sa doamna Déborah Leticia Ojeda Valedón și a asigurat-o pe aceasta de toată deschiderea noastră pentru întărirea relațiilor bilaterale, urmând să se stabilească, pe viitor, o agendă de lucru clară, cu puncte de interes comun.


DIRECȚIA COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE ȘI SITUAȚII DE URGENȚĂ

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor