logo
RNTV Live

INSIGHT, o afacere de succes pornită de trei liceeni din Ploiești

98979eed-e284-4a0d-b4d4-e15363dc5e8a
Ștefan Petre

Trei tineri din Ploiești, plini de ambiție, motivați să reușească și uniți de pasiuni și idealuri comune, au decis să-și înceapă traseul profesional încă din liceu – și nu oricum, ci cu propriul business.

Astfel, Andrei Eduard Badea, David Anghel și Augustin Moga au pus bazele Insight, o agenție de content creation și marketing, dar și de design, foarte cunoscută în rândul tinerilor din Prahova.

Insight se ocupă de numeroase domenii, cum ar fi cel grafic (inclusiv de interior), dezvoltarea afacerilor și, conform fondatorilor, îmbunătățirea calității vieții clienților, de la mărirea profitului lor în afaceri până la designul locuinței și surprinderea momentelor memorabile de la evenimentele importante din viața fiecăruia.

  • Badea Eduard este fotograf și designer grafic, având ca principale realizări implicarea în proiecte de tipul „Direct din trap” (pe partea de grafică), realizarea design-ului pentru coperta cărții „Where Wildflowers Grow”, lansată de Wild Ink Creative Writing Club la Librăria „Cărturești”, proiecte naționale și internaționale de logo design. Se ocupă cu fotografia de 3 ani și jumătate, având la activ sute de ședințe foto, atât personale sau de cuplu, cât și de eveniment;
  • Anghel David este designer de interior, fost partener „Visuri la cheie”, și face viața clienților lui mai frumoasă prin transpunerea idealurilor acestora în realitate și prin materializarea dorințelor lor chiar în propriile domicilii. Este de asemenea fotograf la diverse evenimente, adunând și el zeci de persoane mulțumite de ședințele realizate de-a lungul timpului;
  • Moga Augustin este responsabil cu partea de marketing pe rețelele sociale (Instagram, Facebook și TikTok), reușind să promoveze corect afaceri locale în vederea dublării sau chiar triplării numărului de clienți și de firme colaboratoare, prin marketingul corect și folosirea imaginilor și materialelor predate de colegii de la Insight.

În doar câteva luni de colaborare, Insight a reușit să aducă mai multe firme de la un profit de câteva sute de euro la unul de câteva mii!

Chestionați de redactorii RepublikaNews cu privire la activitatea lor, membrii agenției au numit următoarele cuvinte reprezentative pentru ceea ce consideră ei că reprezintă Insight:

  • disciplină;
  • echipă;
  • ambiție;
  • soluții;
  • profesionalism;
  • pasiune;
  • creativitate.


Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor