logo
RNTV Live

INȘELĂTORII LA UN HOTEL DE 4 STELE DIN BULGARIA

dolce_vita
Theo Tănăsescu

Dolce vita este numele hotelului care i-a ingrozit pe romani. Desi este un hotel de patru stele acesta a lasat un gust amar oaspetilor sai.

Aici puteți vedea câteva dintre nenumăratele recenzii în care clienții își exprimă nemulțumirea față de personal și locație:

Angajatii foarte neglijenti, camerele neingrijite, mancarea de proasta calitate si spectacolele obscene pentru copii sunt doar cateva dintre problemele raportate de turisti.

Plaja privata este altul din avantajele promise dar despre care au fost la fel de dezamagiti fiinde la o distanta de aproape de un kilometru de hotel si prezentandu-se intr-o stare jalnica.

Oamenii revoltati de conditiile in care au fost primiti si preturile uriase pe care le-au platit au dorit sa faca o plangere, iar singurele raspunsuri primite au fost amenintarile din partea angajatilor pe care i-au filmat in timpul nerespectarii programului si aroganta managerului care razand i-a anuntat ca oricum nu va pati nimic.

De asemenea, parcarea nu este deloc amenajată, așa cum se poate observa din această poză:

Iar gunoaiele din jurul parcării sunt sub orice critică!

De asemenea, trebuie menționat și faptul că românii sunt cetățeni europeni cu drepturi depline!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor