logo
RNTV Live

Însărcinată de două ori în cinci zile?! Vezi cum a fost posibil!

0_i-gave-birth-to-955149
Ștefan Petre

Odalis Martinez, mamă a doi copii, a născut gemeni la interval de cinci zile, într-un fenomen extrem de rar numit superfetație, care a nedumerit cadrele medicale.

O femeie din California, Statele Unite a născut gemeni concepuți la o săptămână diferență, după ce a rămas însărcinată cu un al doilea copil în timp ce era deja însărcinată. Odalis Martinez, în vârstă de 26 de ani, a rămas însărcinată cu primul ei copil în ultima zi a ciclului menstrual – înainte de a-l concepe pe al doilea cinci zile mai târziu.

Medicul ecografist i-a spus mamei celor doi copii, Lilo și Imelda, acum în vârstă de un an, că măsurau diferit” și că au fost concepuți în momente diferite. Fenomenul se numește superfetație și este „extrem de rar”. S-a întâmplat după ce a eliberat două ovule în loc de unul în timpul ciclurilor sale – și ambele au fost fertilizate de spermatozoizi diferiți.

Citește continuarea pe alephnews.ro:

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor