logo
RNTV Live

ÎNREGISTRĂRI. Scandal uriaș la Poliția Locală Ploiești! Directorul Vaida, acuzat de hărțuire sexuală!

presa parhoveană sursă foto ph-online.ro
rnews

Scandal uriaș la Poliția Locală Ploiești

Potrivit www.incisivdeprahova.ro, directorul adjunct al Poliției Locale Ploiești, Adrian Vaida, este acuzat de hărțuire sexuală. 

Sursa citată notează că Vaida ar fi făcut o pasiune pentru o subalternă. Acesata nu a cedat presiunilor. Drept urmare, Vaida ar fi denigrat-o în cadrul instituției.

 

“A „sufocat-o” pe IOANA cu vizite interminabile in birou, de unde uita sa mai plece, cu declaratii de dragoste si iubire vesnica, a coplesit-o cu tot felul de oferte: de la revizia gratuita la autoturism, inlocuirea placutelor de frana, schimbarea cauciucurilor functie de sezon etc., pana la oferta de a-i inmana cardul bancar personal de salariu, din care sa-si „cumpere tot ce-si doreste”, ori de a o promova in ce functie doreste din organigrama, clamand ca este factor de decizie si are aceasta posibilitate.

 

Facand precizarea ca toate ofertele au fost declinate de doamna VASILACHE, care in repetate randuri a incercat sa-l tempereze si sa-i explice ca niciodata nu poate exista intre ei o alta relatie decat cea profesionala, de serviciu, va asiguram ca faptele au fost aduse la cunostinta sefei de birou si a fostului director general, Toader Cristinel, dar nu s-a luat nicio masura .

Refuzurile repetate ale doamnei VASILACHE la avansurile sexuale din ce in ce mai insistente si dese ale directorului general adjunct VAIDA ADRIAN, l-au lezat puternic pe acesta in orgoliul masculin, Acesta a inceput sa ii transmita, prin diferite mijloace (facebook, telefon etc.) mesaje injurioase, sa o calomnieze in fata saltor persoane din institutie, utilizand expresii licentioase… “, scrie Incisiv de Prahova.

Citiți articolul integral AICI

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor