logo
RNTV Live

Ingrid Vârlan, singura româncă admisă în 2022 la West Point. Iulian Dumitrescu: “Ești un model pentru tinerii din generația ta”

ingrid
Mihai Constantinescu

Ingrid Vârlan, singura româncă admisă în 2022 la West Point. Iulian Dumitrescu: ” Ești un model pentru tinerii din generația ta.”

„West Point, cea mai prestigioasă academie militara din US și una dintre cele mai recunoscute în lume, cu o tradiție ce depășește 200 de ani, a reprezentat pentru mine încă de la începuturile experienței mele de elev militar un vis frumos, parte a unui gând măreț ce începea să se contureze. Clasa a IX-a, începuturi și un gând, clasele a X-a și a XI-a, pandemie și așteptări, clasa a XII-a doar extrem de multă muncă și 12 teste / etape înainte de primirea acceptului final. ” a declarat Ingrid.

Fostă elevă la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza, Ingrid este una dintre mandriile județului nostru, lucru recunoscut și de către consilierii județeni ai CJ Prahova. Aceasta a fost invitata de onoare în cadrul ultimei ședințe a Consiliului județean Prahova din acest an. A fost aplaudată de toți cei prezenți.

Iulian Dumitrescu, preşedintele CJ Prahova: „Felicitări, Ingrid, ești un model pentru tinerii din generația ta!Îți urăm mult succes și te asigurăm că noi, prahovenii, îți suntem alături și suntem mândri de tine!“

Tanăra a absolvit Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza și se numără printre cei care care confirmă faptul că, în situații tot mai frecvente, „Prahova pe Primul Loc” nu este doar un deziderat, ci o realitate.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor