logo
RNTV Live

Informatorul DIICOT Ploieşti, ucis în stil mafiot de către un tânăr cu care a copilărit

sursă foto globalnews.ca
Mihai Constantinescu

Ucis pentru că era incomod

Informatorul DIICOT Ploieşti, ucis în stil mafiot de către un tânăr cu care a copilărit.

La o primă impresie, Răzvan Florin Cârstea era un tânăr obişnuit. Student la UPG Ploieşti, cu toată viaţa înainte. A trăit şi copilărit în cartierul Malu Roşu. În realitate acest tânăr avea viaţa un zbucium. Măcinat de ADHD și de tulburări bipolare, tânărul era şi consumator de droguri. În schimbul libertăţii, în urmă cu 2 ani a ajuns informator al DIICOT Ploieşti.

Din păcate a ajuns  fie incomod pentru un rival care plasa marfă în oraş. Este vorba despre un tânăr din Brăila poreclit Ramtsy. Acesta plasa marfă extrem de periculoasă despre care Cârstea spunea că este otravă.

Tânărul a încercat să-i ajute pe procurori şi să afle sursa de unde venea noua marfă, dar acest lucru urma să-i aducă moartea. Informaţiile preţioase oferite de ploieştean au condus la arestarea traficantului periculos, dar nu l-au scăpat şi pe el de moarte. Mai întăi a fost bătut cu sălbaticie şi doar printr-o minune a scăpat cu viaţă.

Ulterior un prieten din copilărie i-a oferit o ţigară otrăvită. După primul fum a fost împins în pragul morţii. A scăpat şi atunci cu viaţă.Pe 2 februrie tânărul informator a fost găsit fără suflare în spatele unei măcelării.

Ancheta în acest caz bate pasul pe loc. Mulţi dintre cei care l-au snopit în bătaie sau care l-au otrăvit sunt încă în libertate.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/un-tanar-prins-in-timp-ce-se-droga-in-parc-din-ploiesti-jandarmii-au-intervenit/

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor