Informare privind vaccinarea la nivelul județului Prahova

Nou flux pentru vaccinul Johnson & Johnson, la Ploieşti
Nou flux pentru vaccinul Johnson & Johnson, la Ploieşti
angajare

Conform informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, până la data de 16 februarie 2021, în județul Prahova au ajuns 49991 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2, dintre care 40371 doze Pfizer/BioNTech, 4220 produse de compania Moderna și 5400 de doze AstraZeneca.

Dintre acestea, au fost efectuate 43344 doze (la ora raportării – 13:00). Stocul disponibil, în acest moment, este de 6592 doze vaccin (585 doze vaccin Pfizer/BioNTech, 1109 doze vaccin produs de compania Moderna, 4898 de la AstraZeneca).

 În ultimele 24 de ore numărul dozelor pierdute a ajuns la 55, fiind raportate 4 noi pierderi (3 doze diluate si neutilizate  – la Spitalul Orășenesc Băicoi și o doză insuficientă la Centrul de vaccinare organizat la Sala de Sport Mizil).

Nu au fost raportate reacții adverse în urma administrării vaccinurilor anti COVID-19.

Numărul total al persoanelor din județul Prahova care au primit și a doua doză, până în prezent, este de 15849.

 Vaccinarea este o măsură complexă de prevenție în pandemia de coronavirus, alături de celelalte obligații ce ne revin: respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică).

 De asemenea, toate informațiile despre campania de imunizare împotriva COVID-19 pot fi găsite pe site-ul: https://vaccinare-covid.gov.ro/.Instituția  Prefectului – Județul Prahova

comunicat de presă

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here