Informare privind vaccinarea la nivelul județului Prahova

Nou flux pentru vaccinul Johnson & Johnson, la Ploieşti
Nou flux pentru vaccinul Johnson & Johnson, la Ploieşti

Conform informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, până la data de 16 februarie 2021, în județul Prahova au ajuns 49991 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2, dintre care 40371 doze Pfizer/BioNTech, 4220 produse de compania Moderna și 5400 de doze AstraZeneca.

Dintre acestea, au fost efectuate 43344 doze (la ora raportării – 13:00). Stocul disponibil, în acest moment, este de 6592 doze vaccin (585 doze vaccin Pfizer/BioNTech, 1109 doze vaccin produs de compania Moderna, 4898 de la AstraZeneca).

cel mai verde complex reziential

 În ultimele 24 de ore numărul dozelor pierdute a ajuns la 55, fiind raportate 4 noi pierderi (3 doze diluate si neutilizate  – la Spitalul Orășenesc Băicoi și o doză insuficientă la Centrul de vaccinare organizat la Sala de Sport Mizil).

Nu au fost raportate reacții adverse în urma administrării vaccinurilor anti COVID-19.

Numărul total al persoanelor din județul Prahova care au primit și a doua doză, până în prezent, este de 15849.

 Vaccinarea este o măsură complexă de prevenție în pandemia de coronavirus, alături de celelalte obligații ce ne revin: respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică).

 De asemenea, toate informațiile despre campania de imunizare împotriva COVID-19 pot fi găsite pe site-ul: https://vaccinare-covid.gov.ro/.Instituția  Prefectului – Județul Prahova

comunicat de presă

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here