logo
RNTV Live

FOTO/ Mii de consumatori prahoveni au rămas fără electricitate

electricitate
Mihai Constantinescu

FOTO/ Mii de consumatori prahoveni au rămas fără electricitate

Codurile ROŞU şi PORTOCALIU crează probleme în Prahova. La această oră 5258 de consumatori sunt nealimentaţi cu electricitate în localitățile Măneciu, Valea Doftanei, Secăria și Comarnic.

Se acționează cu echipaje specializate pentru remedierea defecțiunilor.

 

UPDATE

Reprezentanţii ISU Prahova anunţă că din cauza rafalelor de vânt puternic până în acest moment pompierii au acționat pentru degajarea copacilor căzuţi pe carosabil în Sinaia (3), Breaza (2), Comarnic, Şotriile și pe DN 1A la ieșire din localitatea Cheia.
Totodata au acționat pentru degajarea elementelor de construcție in Ploiesti și Plopeni.

Din cauza firelor electrice căzute pe jos in localitatea Breaza a izbucnit un incendiu de vegetație uscata. Vântul a smuls un acoperis de la un bloc la Breaza.

UPDATE 8.30

In acest moment sunt nealimentati cu energie electrică 12661 de consumatori din localitățile Maneciu, Câmpina, Telega, Brebu, Sotriile, Comarnic, Tintea, Valea Doftanei, Secaria, Plopeni. Acționează 10 echipaje specializate pentru remedierea defecțiunilor apărute.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/alerta-in-prahova-comitetul-judetean-pentru-situatii-de-urgenta-intrunit-cu-putin-timp-in-urma/?fbclid=IwAR3znW0yI30wBgr2EewPVFONsza-S7M_A_sVVYdetyNXfbFnXkqI1PNkiqU

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor