logo
RNTV Live

INCREDIBIL: Un festival internațional din Ploiești are de suferit de pe urma unei Ordonanțe de Urgență a Guvernului

387830345_122111106698056892_2692476620554494114_n
Ștefan Petre

Teatrul „Toma Caragiu” anunță, prin intermediul mijloacelor oficiale de comunicare ale Primăriei Ploiești, că recenta Ordonanță de Urgență aprobată de Guvern cu privire la reducerea cheltuielilor bugetare a forțat instituția culturală să renunțe la două spectacole din programul unui renumit festival.

Stimați spectatori,
Din păcate, am fost nevoiți să restrângem bugetul necesar organizării celei de-a XIII-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru Toma Caragiu, ca urmare a prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 90 din 27 octombrie 2023, ce vizează aprobarea unor măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare pe anul 2023. Drept urmare, s-au anulat următoarele reprezentații din programul evenimentului:

  • Marți, 7 noiembrie, Ora 19:30 – Casa de Cultură a Studenților: Trash!, regia: David Ottone, o producție a Yllana & Töthem Company, Spania;
  • Miercuri, 8 noiembrie, Ora 18:30  Sala Teatrului de Animație „Imaginario”: Maria Tănase. O poveste, text și regie: Carmen Lidia Vidu – Teatrul de Stat Constanța.


Contravaloarea biletelor achiziționate de la Agenția Teatrală va fi restituită, la cerere, până vineri, 17 noiembrie. În cazul biletelor cumpărate online, suma va fi rambursată pe cardul de pe care a fost făcută plata.


Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat.

Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești

Sursă: Ploiești.ro

  • fotografie cu caracter ilustrativ

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor