logo
RNTV Live

Incredibil! Decizii cu iz penal la SGU. Un nou scandal ameniță societatea

SGU Ploiesti
rnews

SGU ia la mișto o decizie a instanței

La jumătatea lunii martie, instanța a decis suspendarea Consiliului de Administrație al SGU Ploiești, până la soluționarea unei contestații privind modalitatea de numire a membrilor acestuia. 

Obligată să pună în practică decizia instanțe, Adunarea Generală a Acționarilor a SGU trebuia să numească un CA provizoriu, prin mandatul căruia activitatea societății să poată continua.

Ei bine, iată cum funcționează lucrurile în Ploiești:

AGA a decis, nici mai mult nici mai puțin, să păstreze aceiași oameni în CA-ul provizoriu, cu o singură excepție.

Mai mult decât atât, Ionuț Crețu, personaj controversat, președinte al CA-ului suspendat de instanță, se regăsește printre membrii noului consiliu.

Și asta în timp ce, atenție, contestația de care aminteam îl vizează direct!

În ordinea punctajelor obținute la concursul pentru stabilirea membrilor vechiului consiliu de administrație, Crețu ocupase locul 7. Deși nu se clasase în primii cinci (numărul de membri ai consiliului), a reușit să ajungă chiar președintele CA!

Și, ca să fie groasă de tot, în acest simulacru de consiliu de administrație provizoriu, Crețu a fost numit reprezentat al SGU în AGA de la TCE Ploiești!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor