logo
RNTV Live

Incredibil. Care este locul preferat de români pentru minivacanţa de Rusalii

Incredibil. Care este locul preferat de români pentru minivacanţa de Rusalii
Mihai Constantinescu

Din fericire ţara noastră are tot ce îşi poate dori un turist: mare, munte, lacuri, muzee etc, aşa că pentru minivacanţă de 1 iunie şi Rusalii au de unde alege. Ca şi în minivacanţele precedente şi în aceasta judeţul Prahova continuă să fie în topul preferinţelor românilor. Staţiunile de pe Valea Prahovei, dar şi Breaza, Câmpina, Poiana Câmpina şi Telega sunt atracţiile momentului.

Pe Valea Prahovei în acest moment, gradul de ocupare este de peste 80%, cu Sinaia în topul preferinţelor turiştilor. Unele unităţi de cazare sunt complet ocupate, însă locuri de cazare încă există. Preţurile pornesc de la 484 lei/persoană pentru 4 nopţi de cazare cu mic dejun inclus şi cina barbeque la o pensiune de 3 stele, şi pot ajunge până la 1000 de lei/persoana-4 nopţi de cazare, cu mic dejun inclus la un hotel de 4 stele. În Campina şi Breaza pentru această perioadă, gradul de ocupare este de peste 60%.

Tot în această minivacanţă, Complex Şoimul Băile Sărate Telega îşi redeschide porţile pentru un nou sezon de activitate, preţurile pornind de la 200 lei/persoană pentru 4 nopţi cazare într-o cameră cu facilitate comune, şi ajungând la 300 lei/persoană, 4 nopţi cazare în vilă.

sursa comunicat APDT Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor