logo
RNTV Live

Incredibil! Au furat un cadavru de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești

declarat mort desi era viu
Oana Stoica

Cinci persoane au furat cadavrul unui bărbat de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești! Totul s-a întâmplat ieri, 2 februarie, după ce un pacient al unității medicale a decedat pe secția de Terapie Intensivă.

Bărbatul fusese internat în urmă cu aproximativ o săptămână pe secția de Nefrologie dar, în urma unui accident cardio-respirator a necesitat transferul la ATI, unde a decedat, iar ulterior un doctor a ieșit pe hol pentru a anunța rudele bărbatului de deces. Fiica defunctului a pătruns în cameră deși nu avea accesul permis, unde era trupul tatălui său, fiind urmată de alte patru persoane care o însoțeau. Cei cinci au iscat un scandal pentru a distrage atenția paznicilor de la ceea ce intenționau să facă, au mutat cadavrul pe o targă și l-au scos din spital, urcându-l într-o mașină.

În jurul orei 22.35 a fost anunțat incidentul la 112, iar poliția i-a identificat pe cei cinci bănuiți de faptă, trei bărbați și două femei. Poliția continuă cercetările și a deschis în cauză un dosar penal pentru profanare de cadavre sau morminte.

Sursa: ziarulincomod.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor