logo
RNTV Live

Donald Constantin se desparte de administrația ploieșteană :”Este o decizie personală, dar voi rămâne cu sufletul alături de Ploiești și de Parcul Municipal”

WhatsApp Image 2018-07-26 at 16.46.18 (1)
rnews

După patru ani în care a condus Parcul Municipal Vest, Donald Constantin a luat o decizie surprinzătoare. Pleacă prin transfer, pe un post similar, la Primăria sectorului 6 București.

În cei patru ani, Donald Constantin a făcut performanțe notabile. A preluat un maidam plin de bălării și a transformat totul, cu o mână de oameni, într-o oază de liniște și relaxare pentru ploieșteni.

Contactat telefonic, Donald Constantin a declarat pentru Republikanews :

”Este adevărat că am luat această decizie din motive strict personale. Nu este însă o senzație plăcută. Am pus suflet în proiectul Parcul Municipal. Sunt convins că se vede că în patru ani, deși am preluat o junglă, am reușit cu eforturi și cu oameni puțini să transform cele 54 de hectare într-un parc. Voi râmâne cu sufletul alături de acest proiect drag mie, dar și de Ploiești. Îmi doresc doar ca dezvoltarea parcului să continue”

Asa arăta Parcul municipal Ploiești în 2016:

Paradoxul Parcului Municipal Ploiești - locul în care nu poți face nimic!
Asa arăta Parcul municipal Ploiești în 2016

După patru ani:

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor