„Incompetență”, „Lipsă de respect”! Vezi ce spunea Andrei Volosevici despre ALDE

cautam-reporteri-republikanews

Ceea ce a anunțat în premieră republikanews.ro a devenit oficial. Senatorul Andrei Volosevici s-a înscris în ALDE după ce PNL i-a refuzat o nouă candidatură. Chiar dacă acum Volosevici vorbește la superlativ despre noul său partid, lucrurile nu au stat întotdeauna așa. Ba chiar dimpotrivă, am putea spune, analizând luările de poziție ale senatorului referitoare la formațiunea politică în care s-a înscris sau declarațiile referitoare la deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele ALDE Prahova. Ca să nu mai vorbim de ceea ce spunea Volosevici despre noii săi aliați de la PSD…

Astfel, în octombrie 2015, Volosevici posta pe Facebook un text intitulat „Consilierii PSD-ALDE din Consiliul Local Ploiesti “dau cu HUO” ploiestenilor”, text pe care îl încheia fulminant: RUȘINE PSD! RUȘINE ALDE!”. În decembrie 2015, Volosevici considera că Ploieștiul este un oraș intrat în faliment din cauza „incompetenței administrației PSD+ALDE” și își încheia tirada la fel de dur: „Mare, mare rușine că sunteți parte a acestei comunități!”. În mai 2016, Andrei Volosevici a împușcat mai mulți iepuri deodată:  a criticat administrația locală dar a și acuzat-o pe Grațiela Gavrilescu, actualul său superior pe linie politică, de încălcare a legii. „LIPSA DE RESPECT DIN PARTEA ALDE, INCOMPETENTA A ADMINISTRATIEI PSD-ALDE” se intitulează textul publicat pe Facebook, text care se termină în stilul pcu care deja ne-a obișnuit: „Aceasta este, stimati ploiesteni, administratia PSD-ALDE la Ploiesti!!!”.

De altfel, Grațiela Gavrilescu a fost, cel puțin în perioada campaniei electorale, una dintre țintele preferate ale senatorului Volosevici, pe atunci susținător al actualului primar, Adrian Dobre. Volosevici a susținut, chiar și prin intermediul unui filmuleț postat pe Facebook, că Grațiela Gavrilescu a mințit la o dezbatere televizată după care, pornind de la dezvăluirile fostei soții a lui Dan Condrea care a spus că Hexi Pharma a dat șpăgi Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, a întrebat foarte direct: ”Doamna deputat Grațiela Gavrilescu, ați luat bani de la Hexi Pharma?”.

Menționăm că v-am prezentat doar câteva dintre declarațiile senatorului Andrei Volosevici referitoare la ALDE și PSD.

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here