logo
RNTV Live

Angajaţii CSM trebuie plătiţi! Campanie republikanews.ro Titi Tudor, cetăţean de onoare al Ploieştiului: „Chiar nu ştiu unde se va ajunge!”

titi_tudor-prospo
rnews

Titi Tudor, antrenor emerit de box şi cetăţean de onoare al oraşului, dar şi unul dintre angajaţii CSM neplătit de trei luni, spune că a vorbit dimineaţă cu primarul Adrian Dobre şi cu directoarea Nicoleta Crăciunoiu. „Ambii mi-au spus că se află într-o situaţie foarte grea, pentru că nu găsesc o cale legală să ne plătească. Doamna Crăciunoiu mi-a spus că i s-a sugerat să semneze pe propie răspundere şi e normal să nu poată face aşa ceva. În ţară se întâmplă aceeaşi situaţie în multe judeţe. Am întrebat şi la ANAF şi mi s-a spus că PFA-urile sunt legale. Legea este interpretabilă. Ar trebui să ni se facă contracte de muncă, dar în organigramă nu există atâtea posturi. Nici Consiliul Local Ploieşti nu-şi asumă răspunderea să voteze lărgirea organigramei. Chiar nu ştiu unde se va ajunge”, a declarat Tudor. Acesta a mai spus că a primit promisiuni că marţi s-ar putea ca situaţia să se clarifice.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor